tag:blogger.com,1999:blog-6650302594997839548.post5907560356513644487..comments2024-03-28T23:24:44.030+01:00Comments on Beautiful Boardwalk: Zuurdesembrood | Tadaa! Sandrahttp://www.blogger.com/profile/14022240988071549680noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6650302594997839548.post-48654396258958141322021-02-02T19:58:40.162+01:002021-02-02T19:58:40.162+01:00De enige overeenkomst tussen jouw brood en dat van...De enige overeenkomst tussen jouw brood en dat van mij is dat ie net zo plat is :-)lienhttps://www.blogger.com/profile/09556323423268710382noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6650302594997839548.post-35223019156785410302021-02-02T19:30:18.708+01:002021-02-02T19:30:18.708+01:00Wat zullen dat lekkere broden zijn. Ik houd erg va...Wat zullen dat lekkere broden zijn. Ik houd erg van zuurdesembrood. En zelfgebakken lijkt me helemaal heerlijk. Je laat ons mooie foto’s van het hele traject zien. Leuk hoor.miekequilthttps://www.blogger.com/profile/09699133130096954691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6650302594997839548.post-59640654853802167542021-02-02T09:36:52.954+01:002021-02-02T09:36:52.954+01:00Knap van je, vind ik het. Vooral het geduld dat je...Knap van je, vind ik het. Vooral het geduld dat je voor dit bakken moet hebben. Ik denk dat ik maar gewoon zuurdesembrood ga kopen want voor al dat plannen en al die handelingen ben ik echt niet gemaakt. Maar voor jou een dikke bravo!Onliemiehttps://www.blogger.com/profile/03518451087273103629noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6650302594997839548.post-42239552792430059882021-02-01T20:44:58.778+01:002021-02-01T20:44:58.778+01:00heel erg goed gelukt heel erg goed gelukt Knutselprethttps://www.blogger.com/profile/11370225629206359017noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6650302594997839548.post-52001606173217920152021-02-01T13:15:25.048+01:002021-02-01T13:15:25.048+01:00Geweldig! Het is je gelukt. Nog veel plezier met R...Geweldig! Het is je gelukt. Nog veel plezier met Roza en het bakken.ymmehttps://www.blogger.com/profile/08907629083567781445noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6650302594997839548.post-83668847089249469232021-02-01T13:05:24.399+01:002021-02-01T13:05:24.399+01:00Een heel avontuur, ik snap best dat het heel leuk ...Een heel avontuur, ik snap best dat het heel leuk kan zijn om er mee bezig te zijn. En als het jullie dan ook nog goed smaakt, smaakt het naar meer. Het ziet er heel goed uit.Angélique https://www.blogger.com/profile/17189039965356681118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6650302594997839548.post-3209538052623424952021-02-01T12:09:13.439+01:002021-02-01T12:09:13.439+01:00Wat leuk! Ik heb Crafond pannen die ook in de oven...Wat leuk! Ik heb Crafond pannen die ook in de oven kunnen (t/m 220 graden). De pan die je op de foto ziet, is dus een Crafond pan. Eigenlijk is deze een beetje te wijd (volgens mij 35 cm). Mijn Le Creuset pan is aan de kleine kant; 22 cm. <br />Eigenlijk kan iedere pan, die ovenbestendig is (ook de deksel en handgrepen!) gebruikt worden. Bij een deeg met ca. 500 gram meel, zou een pan van 28 cm doorsnede het beste zijn. En je moet aan de bovenkant natuurlijk ook wat ruimte hebben.<br />Lieve groetjes,<br />SandraSandrahttps://www.blogger.com/profile/14022240988071549680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6650302594997839548.post-53369044840012952922021-02-01T12:02:12.955+01:002021-02-01T12:02:12.955+01:00Hoi Sandra, laat mijn zoon gisteren ook met een br...Hoi Sandra, laat mijn zoon gisteren ook met een brood gestart zijn, nu heb ik nog een vraag wat voor pan gebruik jij in de oven ( merk) hoor het graag en bak ze gr j.sAnonymousnoreply@blogger.com