zondag 29 december 2013

Winnen we iets?

Er waren eens drie kleine meisjes. Drie zusjes. Mama is hun grote voorbeeld. En als mama en paar polswarmers krijgt met Kerst, dan houden ze dat goed in de gaten. Zeker als ze roze zijn! Dus ineens waren de polswarmers verdwenen. Ze gingen van pols naar pols. Het middelste zusje wist waar ze moest zijn. En mijn hart smolt... Dus de haakturbo ging aan en ik heb voor die drie boefjes polswarmers gehaakt. Ze zijn niet allemaal roze. Ik hoop niet dat dat op Nieuwjaarsdag de eerste strijd van het 2014 ontketent, want meer roze had ik niet in mijn wolvoorraad :-)Het schattigste vind ik het kleinste paar. Ik hoop dat ik de maat goed heb ingeschat.


Hier in huis kun je niets dat warm en zacht is op de grond leggen zonder dat er iemand komt kijken.
Eerst heb ik Guinness weg moeten jagen en toen ik me omdraaide lag daar.... Juist. Onze muizenboef Finnegan!


Voor de oplettende kijkers; ja, er ligt iets onder hem. Ons Oudjaarslot!
Finnegan is ervan overtuigd dat we een prijs winnen. Hij bewaakt ons lot met zijn leven. Overal waar hij gaat, gaat het lot mee. Ik hoop niet dat de inkt vervaagt, want hij slaapt er zelfs mee en strijkt dan liefkozend over het lotnummer... Ik verdenk hem ervan dat hij zelfs zijn rugzakje al gepakt heeft om met ons op vakantie te gaan, mochten we genoeg winnen.

I've made three pairs of mittens for three little girls. They'll get them on New Years day. Only one of them 'll get the pink ones. I hope that that is not a problem. I didn't have any more left over pink yarn... Finnegan likes the soft mittens. He strokes them while lying on our lottery ticket. He guards our lottery ticket with his life, because he's convinced that we'll win a big price! He already packed his rug sack, just in case we would go on a holiday with the price money :-)

Hartstikke bedankt voor jullie lieve reacties op mijn deken en de foto! Het komt inderdaad helemaal goed met de kleurencombinatie. Vandaag ga ik er weer aan verder. Binnenkort start ik weer met mijn studie en dan gaat het haken waarschijnlijk op een lager pitje, dus nog even profiteren.

Fijne dag!
Groetjes,

Sandra


4 opmerkingen:

 1. Super weer je handenwarmers en wat zul je daar die meiden snoeten mee laten stralen!Ohhh en dan die naughty Finnegan?!?!?Maar goed....geef hem eens ongelijk?Wij hebben ook een Oudejaarslot en ik ben benieuwd wat voor een geluk wij zullen hebben,ha,ha....ik laat het allemaal maar op me af komen(aan me voorbij gaan zal het eerder wezen),maar zolang ik tevreden ben met wat ik heb voel ik me stiekem ook al een heeeel 'rijk'mens! ;-)....al ga ik wel duimen dat we prijs mogen hebben sandra en dat hoeft voor mij echt niet die jackpot te zijn ;-)


  lieve groetjes en een hele fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je weer gave polswarmers gemaakt!!!

  Liefs, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Sandra,

  Hartverwarmend die schattige polsverwarmers. Ja, ,ik zie de kleinste ook het liefst.

  En fijn dat je ook een Sherlockfan bent. Ik vind de serie technisch schitterend gemaakt en zie zowel Freeman als Cumberbatch erg graag acteren.
  Ik zal aan jou denken als ik ze de eerste keer kijk.

  Fijne oudejaarsavond,
  Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ook voor jou een gezellige oudjaarsavond!
   En dat wordt genieten voor ons op de BBC de komende tijd :-)))
   Hartelijke groeten,
   Sandra

   Verwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.