vrijdag 18 april 2014

Jippie-ei-ee!

Alhoewel ik ooit gestart ben met het haken van amigurumi's (kleine beestjes, poppetjes enz.), heb ik er nu een broertje dood aan...

Maar soms komt er iets moois voorbij, zoals deze eierwarmers... En dan slaak ik een diepe zucht, krabbel op mijn hoofd en denk 'Zal ik het doen? Vooruit dan' en vervolgens pak ik mijn katoentjes en haaknaald 2,5.

En dan heb je dit:


Denk niet dat dit me vrolijk maakt. Integendeel (en nu blijft het niet bij zuchten alleen :-)))


Maar dan komt het tot leven en dan weet ik weer waarom ik me eens in de zoveel tijd tóch laat verleiden.


Onweerstaanbaar toch? Ik friemel nog even door...
Oh ja... *&$#@!! borduursels 'moeten'  er ook nog op....
Niet bepaald mijn sterkste kant, zoals je ziet :-)))
Ze is een beetje aan de grote kant; ze kan bijna 2 eieren tegelijk warm houden. Maar da's niet erg, want ik had bedacht dat ze prima om mijn decoratie-eieren van Duitse makelij zou passen!
Cheeky Chick!


En zo brengt ze de Paasdagen bij ons door:Fijn Paasweekend!

Groetjes,

Sandra


P.S. Tegen het einde kwam ik erachter dat ik haar teentjes vergeten was... Sorry Cheeky...10 opmerkingen:

 1. Ze is ondanks het zuchten wel heel mooi gworden!Gezellig!Zo haal ik elk jaar Betty de kip...mijn eerste amigurimi van boven met Pasen en pronkt zei op een paar gekleurde marmeren eieren tot na Pasen...dan mag ze weer op de plank op mijn hobbyzolder gaan zitten broeden ;-).Jullie ook fijne paasdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaaa, Betty de Kip! Is ze nog ergens op je blog te bewonderen? Ik ga kijken :-))

   Verwijderen
 2. deze is echt leuk, wordt een projectje voor pasen 2015!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar wat je schrijft over het maken van amigurimi. Ben ik ook in het begin veel mee bezig geweest en boeit me nu niet meer om te maken. Dat betekent niet dat ik ze niet leuk vind :-). En jouw kip is daar een prachtig voorbeeld van.. Hij is enig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu ik met regelmaat een deken haak, ben ik ook niet meer zo van al dat priegelwerk.. Hij is wel leuk geworden!

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig maar ja oh zo'n gepriegel! Ook niks voor mij... heb hier nog steeds een halfaf-sammetje liggen waar ik niet meer aan toe kom. Maar als ik dit schattige kippetje zie, doe je me toch ook weer twijfelen! Meer dan geslaagd!
  Fijn paasweekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk is ze geworden, en de borduursels zijn wel goed gelukt hoor! En het eiermandje waar ze op zit is erg tof. X Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hihi, heel herkenbaar, ik ben ook niet zo van de amigurimi. Maar deze chick is wel echt heel lollig, dus ik snap goed waarom je er toch weer een keer aan begon. :) fijne Pasen (en ik hoop op chocolade eieren voor finnegan de volgende keer!) ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.