donderdag 10 december 2015

Finnegan & MacFlannegan giveaway!

Giveaway Time!

Nee... ik geef de muisjes niet weg, al maken ze het vaak bont.

Deze actie is daar een voorbeeld van:


Wat is dit?!?!

'Nogal wiedes... We gaan shoppen!' 

Shoppen?
En met mijn portemonnee zo te zien??


'Iedere wereldberoemde muis moet iets hebben dat ie weg kan geven. Je weet wel Free Piepblicity!'

Oh... Piepblicity, natuurlijk!
?
Lopen jullie niet een beetje langs jullie schoenen?
Wereldberoemd? Dat valt nou ook wel mee...

En ik denk dat jullie met 'Piepblicity' de klok hebben horen luiden, 
maar niet weten waar de klepel hangt...

'Ja maar... zelfs deze oenige muis heeft iets waar zijn oren op staan! 


En wij willen iets weg kunnen geven!'

En zo... ontstond deze giveaway.
De Grote Finnegan & MacFlannegan giveaway.

Een giveaway van 3 prachtige (echt waar) koelkast magneten waar de
snoetjes (én oren) van de heren op staan.

OK. Finnegan staat er iets vaker op dan MacFlannegan, 
maar Mac is natuurlijk ook nog niet zó lang bij ons.

Hier komen ze:


Wat moet je doen?

Volger zijn van dit blog;
* laten weten welke magneet je graag zou willen hebben én
* héél belangrijk; laat weten waarom je graag een magneet zou willen winnen.

Je kunt meedoen tot en met dinsdag 15 december 2015.

Op woensdag 16 december 2015 gaan Finny en Mac 
de leukste reacties belonen!

Lieve groetjes,

Sandra


24 opmerkingen:

 1. Weer een grappig verhaal :-) Ik doe graag mee en ik volg je al een tijdje. Ik zou graag magneet 1 winnen. Waarom, om in het huis van Muis te hangen, als foto van een verre neef ;-) Muis weet nog niet dat hij een huis krijgt, dus niet verder vertellen hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk, die twee! Ik volg je blog al een tijdje. En als magneet zou ik 3 wel willen zien hangen aan mijn koelkast, die daar speciaal voor gebruikt wordt, om magneten op de deur te gaan hangen.
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd geniet ik van de avonturen en vindingrijkheid van die 2 muizen! Wat ze al niet bedenken!!! En dit is weer een mooi voorbeeld! Helpen ze je straks ook met kiezen en het versturen??
  Tja, hoe leuk ik ze ook vind, ik heb geen koelkast waar een magneet op plakt :-(. Wel een fotomagneetbord trouwens en daar zou ik best één van die geinige koppies bij willen hebben! Dan ga ik voor nr 1.
  Finnegan was tenslotte m'n eerste liefde ;-).
  Liefs, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, geweldig, wat is het toch ook een lekker stel :-)
  Ik wil graag meedoen voor magneet 3, want die is zo typerend voor ze: ondernemend en avontuurlijk. Ik ben fan van die twee grapjassen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook ik doe graag mee! Heerlijk om van de verhalen te genieten, en met een magneetje dagelijks een glimlach op mijn gezicht! Overigens niet voor op de koelkast, maar op de oven in de keuken! Of durft Finnegan dat niet??
  (ik ga dus voor nr 1).
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een verwennerij van Finnegan en Mac. Ik wil jullie twee knapperds wel in mijn keuken hebben. Waarom? Omdat het lef waarmee jullie de wereld verkennen, jullie nieuwsgierigheid en plantrekkerij, jullie verwondering en speelsheid mij soms tot voorbeeld kunnen dienen.
  Op de koelkast hangen al een poes, een hond en een knappe jongedame. Die eerste zal ik verwijderen, zodat jullie vrij de koelkast kunnen verkennen, zonder enige vijand in de buurt. De hond blijft hangen. Hij lijkt een beetje op Guiness (van ver toch), dus dat zorgt alvast voor enige huiselijkheid. De knappe jongedame, tja, jullie zullen zelf moeten aangeven wat ik daarmee moet. Het is natuurlijk geen muizendame...
  Overtuigd?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. whoehoeoeoeoe ik doe mee want wie wil zo'n magneet nou niet. Mijn nieuwe werk-schrijf-plekje kijkt uit op d wand van d koelkast. Daar hangen al 2 magneetjes met leuke kaarten eronder. Voorkeur? Dat vraag je aan iemand die niet kan kiezen hahaha die heb ik niet
  X Es en een X aan Guinness

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Of ik zo'n magneet wil? Tuuuuurlijk!! En waarom dan? Omdat die eigenwijze muizen zo ontzettend LEUK zijn natuurlijk! Ik zou graag een kansje wagen voor nummer 1, die tovert echt een big smile op mijn gezicht. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super toffe en originele give away Sandra!!! Natuurlijk doe ik graag mee want als ik hen bekijk dan moet ik al glimlachen.Voorkeur? Neen hoor ... zijn alle 3 even leuk !

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh leuk man die magneten kan ik eindelijk mijn muiZen overtuigen dat er nog verre familie van ze is want echt ze denken dat ze de enige zijn , en nee we hebben geen voorkeur zijn alle leuk
  Gr marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ach, wat zijn het toch leukerds, die twee. Daar zou ik zeker wel een magneet van willen. Waarom? Omdat ik, sinds ik je blog volg, een beetje verliefd ben geworden op Finnegan... Jouw verhalen met die mooie foto's erbij, ik smul er altijd weer van. En toen kwam er nóg zo'n leukerd bij! Ik hoop nog steeds dat die twee nóg wereldberoemder worden dan ze al zijn en dat er een boekje van ze komt. Tot die tijd hoop ik ze elke dag te kunnen zien op zo'n mooie magneet. (Ik vind ze alledrie even mooi, dus ik laat ze zelf maar kiezen :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wil ze allemaal!!!!!!!! Nou ja met eentje ben ik ook tevreden hoor, maakt niet uit Welke. Mijn wol is aangekomen, zo mooi!!!!!!! Heb je al'iets vn het boekje gehoord?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh wat is dat moeilijk... een bestemming hebik al. Mijn boodschappenbriefje kan wel een nieuwe magneet gebruiken.. plak ik op dekoelkast en als ik iets nodig heb dan schrijf ik het daarop. Moet alleen wel het briefje meenemen naar de winkel... ahum...
  Ik ga voor 2 daar staan beide muisjes op..

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind de eerste magneet wel mooi!! Waarom ik een magneet wil winnen? Omdat ik er altijd te kort kom om tekeningen van de dochter op te hangen op de koelkast :-)
  Véél groetjes, en superleuk dat je een give away doet,
  Sigrid x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk Sandra, wat zijn ze weer ondeugend zeg. Hou ze maar goed in de gaten.
  Leuke blogpost.
  Liefs Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh wat een heerlijke blogpost weer over die twee rakkers en wat een super leuke weggever. Ik ga die lekker aan de andere dames gunnen, ik heb wel twee magneetborden, maar heb hier al zoveel leuke enthousiaste reacties gezien. En ik heb van jou al een pracht jurk gekregen, waar ik bekans in woon en slaap, vooral nu ik snipverkouden ben en ziek thuis, dus laat ik mijn kans lekker naar iemand anders gaan. Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De heren zijn misschien nu nog niet wereldberoemd maar dat gaan ze hierna wel worden, :). Een hele leuke give-away. Fijne zondag nog. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ohhh GELUKKIG ben ik hier op tijd nog om een kansje te mogen maken want als ik ergens verliefd op ben dan is het wel van die muis van jou die ik al vanaf zijn 'geboorte'met veel liefde en plezier volg,dus jaaaahhhh ik wil zeker zo'n gave magneet op mijn memobord in onze keuken!En als ik dan toch n voorkeur uit mag spreken dan ben ik velieft op de eerste ofwel nr.1 waarop mijn muizenvriendje met de bloemen in zijn pootjes staat...alsof hij me n bosje bloemen wil geven!Hoe mooi zou dat wel niet zijn...so fingers crossed! :-)

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Haha wat vind ik ze leuk, die 2 muismannen en wat smul ik van de dingen die ze beleven! Ik word altijd vrolijk als ik ze zie. En nu ook al echte give aways. Where does it end?! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ook ik geniet van de beide heren en zo het een eer vinden als ze op mijn koelkast belanden! (Respectvol bedoelt he!) Als ik dan s' morgens bij de koelkast kom zie ik hun gelijk en is mijn hele dag weer goed. :-)) ik ga voor nr 2 want daar staan ze allebei op. (Stiekum vind ik nr 1 het mooist maar ik wol niemand voor het muizehoofdje stoten. ;-)) xx Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Getypt op mijn telefoon vandaar alle fouten. Grrr xx Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoi Sandra, de magneet met de bloemen is voor mij de mooiste, want zeg nu zelf, wie sluit er niet graag een bos bloemen in zijn hart, zeker als ze van een speciaal,iemand komen ,doe ook de groetjes en beterschap aan guinness
  groetjes
  j.s

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een toffe GiveAway. Ja, ik weet het: ik ben te laat. Dat heb je ervan als je de oortjes even laat hangen en zelfs de oogjes geen gezellige blogberichtjes gunt.
  Niet getreurd. Jij en de muizen gaan vast een paar oude of nieuwe volgers heel blij maken met deze gave cadeautjes. En ik geniet gewoon even mee van de grappige muizensnuitjes.

  Fijne dag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.