vrijdag 29 maart 2013

Granny-deken van restjes is klaar!

Zoals altijd gaat in het afwerken van je deken, groot of klein, voor je gevoel de meeste tijd zitten. Maar op deze (wat het weer betreft) donkere, koude Goede Vrijdag is het dan zover; hij is klaar!

Ik ga niet wachten op goed weer; dan maar een beetje donkere foto's. Hier komen ze:Hier zie je de rand wat duidelijker:En dan een foto van de volledige deken (Sandra balancerend op een eetkamerstoel). 
Afmeting 84 x 122 cm.:

Alhoewel hij nu vrolijk op onze bank ligt te pronken, blijft hij niet hier. 
Hij wordt netjes opgevouwen en opgeslagen als nummer 1 van de voorraad voor een braderie of webwinkel of... een mooi cadeau.

Vrolijk Pasen!

Groetjes,

Sandra


3 opmerkingen:

 1. Leuk geworden!!! Heel leuk om zo van je restjes af te komen. Ben vanaf Facebook terecht gekomen op je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Vera! Gezellig dat je een berichtje achter laat!

   Verwijderen
 2. Wat een werk he Sandra, ik heb er ook een gemaakt, ben er bijna vier maanden mee bezig geweest, dagelijks zo'n beetje... Maar ik vind hem wel mooi... op het laatst wilde ik hem alleen nog maar afhebben, begon het een beetje beu te worden al die vierkanten, haha...

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.