zaterdag 13 juli 2013

Vakantie voorpret

Levensgevaarlijk, vakantie voorpret. Voordat je het weet zijn je verwachtingen veel te hoog. Het weer is in gedachten namelijk altijd goed, files bestaan niet, het hotel is zelfs nog mooier dan op de plaatjes en wandelingen verlopen moeiteloos, zonder spierpijn. Haha! Welkom in Utopia!

Maar het is zo leuk... En daarom gun ik mezelf heel veel vakantie voorpret, mét de nodige realiteitszin.
Want... gisteren heb ik het laatste hotel vastgelegd en dat was het startsein voor dromen over prachtige uitzichten, lekker eten en bovenal; heerlijk met z'n drietjes er tussenuit.

Boefje Guinness gaat ook mee en dat vereist altijd wat extra voorbereiding. Op de bonnefooi op vakantie gaan met een hond kan tegenvallen, dus daarom stippelen we van tevoren een route uit en leggen we de hotels, pensions en/of B&B's vast.

We gaan in ieder geval naar het Kleinwalsertal. Vorig jaar zijn we hier al geweest, het was er prachtig, maar we hebben helaas veel mist en (mot)regen gehad, dus we doen het nog een keer dunnetjes over.
Als je naar onderstaande foto kijkt, snap je misschien wel waarom?
In het hotel dat ik in Salzkammergut (Oostenrijk) aanschreef,  zijn honden van harte welkom, maar ze wilden wel even weten wat voor een (honden)vlees ze in de kuip zouden krijgen. 'Hoe gaat jullie hond om met katten? En hoe reageert hij op de reeën die 's avonds voor het hotel komen grazen?' Een foto zegt soms meer dan 1.000 woorden, dus ik heb deze foto gemaild:
En... het was een succes; we hebben een torenkamer gekregen! Nu maar hopen dat de katten zich tijdens ons verblijf niet op ons balkon laten zien, anders vrees ik dat we een oranje streep voorbij zien komen en... nou ja, vul zelf maar in... :-)

Groetjes,
Sandra

1 opmerking:

  1. Hahahaa, je hebt wel gevoel voor humor en wat een mooie foto's weer, ik ben zelf nooit in Oostenrijk geweest, maar wat is het daar mooi ... !

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.