zondag 18 augustus 2013

Dagje Kasteeltuinen in Arcen

Gisteren hebben we 'gone fishing' in de praktijk gebracht; even een dagje groene energie opdoen in de Kasteeltuinen van Arcen, waar dit weekend het jaarlijkse evenement 'Holland Koi Show' gehouden wordt.

We zijn maar niet écht gaan vissen, want dat hadden de koi-eigenaren ons vast niet in dank afgenomen.
Het is niet alleen maar de koi-karper waar het dit weekend om draait, er is plaats voor veel elementen uit de Japanse cultuur. Denk o.a. aan bonsai, japans zwaardvechten (John heeft zelfs een introductie-cursus kendo gevolgd) en taiko drums.


En als je de drukte zat bent, loop je lekker verder het park in. Het park ziet er trouwens een stuk beter uit dan vorig jaar. De nieuwe eigenaar Stichting Limburgs Landschap heeft veel achterstallig onderhoud uitgevoerd.
En we hadden geluk met het weer. Toen we in de miezerregen heen reden, hadden we niet verwacht dat het zo'n prachtig weer zou worden.


En... 50 mm foto nummer 29 is gemaakt in de Franse Tuin;

Een geslaagde dag, 'gone fishing' smaakt naar meer :-)

Groetjes,
Sandra

3 opmerkingen:

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.