dinsdag 3 september 2013

Grünau im Almtal, een ander Oostenrijk


Een keer geen Tirol. Geen Salzburgerland. Geen Karinthië. Geen Vorarlberg.
Grünau im Almtal ligt in Opper-Oostenrijk and that’s the place to be voor ons de komende dagen.

Het was even wennen toen we gisteren aankwamen. Het zag er zo on-Oostenrijks uit. Maar eigenlijk is het juister om te zeggen; on-Tirols. Vandaag hebben we een stukje van dichterbij kunnen bekijken. Het is erg mooi, de mensen zijn vriendelijk en het is een stuk minder toeristisch. Verwacht geen bergliften. Dat heeft hier geen zin. Dit zijn de Kalk-Alpen. Als een berglift je naar boven zou brengen, sta je niet op een mooie bergweide, kun je niet wandelen, alleen maar kletteren.

Morgen gaan we verder op onderzoek, maar hieronder alvast een kleine indruk.














En… ik heb m’n (eerste J) vakantie-haak-project af. Nu zijn echt alle Noro-restjes op (jammer). 





















Ik heb nog een keer voor de Festival sjaal gekozen en zoals je ziet, heb ik ‘m maar meteen in gebruik genomen!

Groetjes,
Sandra


P.S. Dankjewel voor jullie interesse en lieve reacties, we lezen ze met veel plezier!

4 opmerkingen:

  1. Wauw wat een prachtige foto met die weerspeigeling in het water Sandra!Love it!Je sjaal ook overigens!Die kun je echt overal bij dragen met zoveel mooie kleuren erin en hij staat je prachtig,al hoop ik voor je dat je hem daar nog niet al teveel hoeft te dragen....waarschijnlijk in de avonden want dan lijkt het me daar wel afkoelen.Ik wens jullie nog heel veel plezier daar op jullie vakantie en ben benieuwd wat voor moois jullie pad kruist tijdens jullie onderzoek...en ehhh de groetjes aan Finnegan!;-)


    grtzzzz
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige foto, het is daar super mooi zo te zien. En die sjaal is ook prachtig, met al die kleuren! Fijne vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi San en John. Wat een plaatje, die weerspiegeling in het water. Jemig, hoe mooi kan een land zijn. En lekker weg van de toeristen, goed bekeken!
    Und ja, die kleine maus, wat een belevenissen zeg! Leuk om te lezen. Ik hoop dat je die sjaal niet nodig hebt voor de kou, maar het staat je goed! Tot gauw, Caro

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow die weerspiegeling! Dat is een super foto! Hoe vroeg was dit?
    PS: ik kom er nu pas achter dat je verschillende verslagen hebt geschreven, ik had jullie al even gemist..
    Esther

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.