zondag 18 juni 2023

Radijsjes in Zoetzuur

 De radijsjes in de moestuin van mijn zusje doen het erg goed!
Zó goed, dat ik er ook een aantal mee mocht nemen.

Dit heb ik ermee gedaan:


Sommige radijsjes waren zo hard gegroeid, dat de binnenkant
hol was geworden.


Ik was bang dat de smaak daardoor ook minder was,
maar dat viel reuze mee!
Er zaten ook witte radijsjes bij en die had ik nog 
nooit gegeten. Ik vond ze erg lekker; 
ze lijken wel wat op rettich.

Normaal snijd ik de radijsjes fijn en hussel ze door een salade.
Of ik verwerk ze in een pokebowl.

Deze keer wilde ik iets anders doen; ik had zin in zoetzure
radijsjes en vond hier een leuk en makkelijk recept.
De hoeveelheid mosterdzaad en peperkorrels staat er
niet bij, maar ik gebruikte van elk (ongeveer) één eetlepel.
En appelazijn had ik niet in huis, dus ik gebruikte gewone azijn.

Deze radijsjes werden helemaal roze,
erg grappig om te zien:


En wat natuurlijk het belangrijkste is; ze smaken heerlijk!

Een keer iets anders bij een bbq gerecht, maar ook 
lekker bij bijvoorbeeld nasi. En gezond!
(oké, oké... de suiker is misschien niet heel gezond)
😜

Vrolijke groetjes,

Sandra





1 opmerking:

  1. O, wat bijzonder. Radijsjes zijn lekker, zoetzuur is lekker... ja, ik geloof je wel dat deze zoetzure radijsjes lekker zijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.