maandag 25 augustus 2014

Warning; battery low

Terwijl voor de meeste mensen de vakantie er (bijna) op zit, moet hij voor ons nog beginnen.
Frisse mensen om ons heen, op het werk wordt het steeds drukker, maar bij ons knippert het waarschuwingssignaal; battery low!

En er 'moet' nog zoveel gebeuren voor de vakantie. 1001 Dingen schieten door mijn hoofd.
Liefst wil ik alle 'open eindjes' vóór de vakantie nog afgewerkt hebben. Alsof we niet meer terug zouden komen. Is dat een vrouwen-ding?
Rommelkasten waar ik al maanden mijn schouders voor ophaal, 'moeten'  nu ineens uitgemest worden. Ik maak mezelf gek. 

Maar gelukkig heb ik dat ook in de gaten. Dus ik heb vanmiddag even de boel de boel gelaten en ben met Guinness gaan steppen. Sinds het weer wat frisser is, doen we dat zo'n 5 tot 6 keer in de week.
Voor mij betekent dit een luie-bovenbeen-en-bilspieren-training voor de wandelingen in heuvelachtig gebied straks en voor Guinness is het vooral... Feest! Rennen!! Hij denkt niet na over conditie en spieren, maar hij ontwikkelt ze allebei wel. En da's mooi!

En daarna.... even met de macrolens in de weer geweest;


Tot slot wil ik nog graag een mooie quote van Vivian Greene met jullie delen. Ik heb hem op een foto gezet die ik vanmiddag in de regen maakte. Het lettertype past mooi bij het sierlijke plantje, alleen is het misschien niet zo goed leesbaar, besef ik nu :-))) Iemand trouwens een idee wat dit voor een plantje is? Het kwam zomaar op in onze tuin...


Lieve groetjes,

Sandra23 opmerkingen:

 1. Hallo Sandra,
  Dat gevoel voor je op reis vertrekt is me niet vreemd. Ik wil ook alles op orde hebben dan en ik heb er ook telkens tonnen energie voor. Raar hè.
  Dat onverwachte mooie plantje lijkt me een reukerwt te zijn. Prachtig hè en dat zijn jou macrofoto's ook. Ik kijk er iedere keer weer naar uit. Zou prachtig zijn voor mijn 'kleurrijke maandag'.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pfjieuwwww... Ben dus gelukkig niet de enige :-))))
   Dankjewel! De foto van het 'reukerwtje' zou inderdaad niet misstaan op jouw blog. Ik vind het altijd zo leuk om zo'n kleurenpalet onder een mooie foto bij jou te zien!
   Lieve groetjes,
   Sandra

   Verwijderen
 2. Mooie foto met een mooie quote Sandra!
  Ik ben nu, na onze vakantie, volop bezig met opruimen & poetsen! :) Ik heb maar héél af en toe die poetskriebels, dus als ze er zijn... dan moet ik er gebruik van maken!
  Ik wens je alvast een heerlijke & ontspannende vakantie!!
  En nadien... staan er weer nieuwe avonturen te wachten misschien, hihi!!!

  Lieve groetjes van Saskia & Muisje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaa! Dat geldt voor mij ook hoor; als ik 'poetseritus' krijg, moet ik daar eigenlijk volop gebruik van maken :-))
   Dankjewel voor je vakantiewens!
   Lieve groetjes, ook aan Muisje!
   Sandra

   Verwijderen
 3. Lathyres oftewel de siererwt is het plantje dat je bedoelt. Lekker dat je je vakantie nog tegoed hebt. X Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Chantal! Ik ben erachter gekomen dat ik het zelf gezaaid heb, met een boel andere bloemetjes. Het had alleen maanden geleden al op moeten komen (volgens 'de heren geleerden'). Aangezien er niets op is gekomen van mijn zaaiexperiment, had ik deze ook al afgeschreven. Te vroeg dus.
   Kunnen we mooi nog eventjes van genieten voordat we gaan :-)))
   Lieve groetjes,
   Sandra

   Verwijderen
 4. Ha, ik denk dat Guinness de tijd van zijn leven beleefd :-) ! Als ik jou was, zou ik op z'n rug een zadeltje maken, dan kan Finnegan ook mee op de wandelingen :-). Zou ook geweldige foto's opleveren... Finnegan op zijn nobel ros hihi...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaaaa, hilarisch!! Ik vind het een goed plan! Finnegan ook!
   Maar Guinness..... Normaal gesproken leven ze vreedzaam naast elkaar, maar als Finny op de rug van Guinness kruipt... Hmmmmm...... Laten we het zo zeggen; ik zou ze niet alleen durven laten :-)))

   Verwijderen
 5. Ja inderdaad, lathyres. Mijn man kweekt ze in de kas als snijbloem. Ze geuren heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja Ymme heeft gelijk... het zijn reukerwtjes! Jammer dat je geen actiefoto van het steppen hebt! :)
  Zalig toch nog een vakantie in het vooruitzicht! Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer genoeg heb ik die opruim/schoonmaak kriebels niet zo nadrukkelijk ;-(. En zeker niet voor een vakantie, dan is het een extra must om alles wat schoon achter te laten.
  Heerlijk dat jullie oplaadtijd nu snel gaat beginnen, en op zulke mooie plekjes. Ik zie de foto's van je planning nog zo voor me.
  Je foto's zijn weer prachtig, vooral die van de lathyrus en de mooie tekst (waarvoor ik idd de foto moest vergroten ;-)]. Geniet van alle momenten!
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die opruimdrang heeft wel wat. Bij thuiskomst na de vakantie geeft dat zo'n heerlijk thuisgevoel.
  Prachtige macrofoto.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Great !
  Greetings from Poland :)
  Katarzyna


  www.sajuki.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Maar goed dat je batterijen binnenkort weer worden opgeladen.
  Waar ga je naartoe?

  Mooie bloemenfoto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! We gaan rondreizen in het Noorden van Duitsland. We doen onder andere Rügen aan. Zie http://beautifulboardwalk.blogspot.nl/2014/08/vakantie-voorpret.html
   Zin in!!

   Verwijderen
 11. Wow, fantastic, this is art!
  Happy weekend
  Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het zal vast wel kriebelen om te vertrekken ! Geniet van een deugddoende vakantie ! Die plotse opruimaanvallen overvallen me ook wel eens heel af en toe en dan moet ineens alles eraan geloven zodat ik weer wat overzicht heb.
  Mooie foto's alweer ! Die laatste met de spreuk doet me terugdenken aan onze regenwandeling in Italië, ik heb daar toen intens van genoten. Gek he !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor veel mensen misschien gek, maar ik vind het mooi! :-)

   Verwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.