zondag 13 oktober 2013

Aran haakwerk

Bijna een jaar geleden kocht ik op een markt voor een prikkie 11 bollen crèmekleurige wol zonder label. Ik wist dat het 100% wol was, dat het 100 grams bollen waren en natuurlijk heb ik ze aan een nauwkeurige inspectie onderworpen (voelde goed en rook naar schaap :-) ).

In mijn hoofd ontstond eigenlijk meteen een vastomlijnd plan; ik wil hier een deken(tje) met structuur van haken. De crèmekleur zorgde ervoor dat ik aan Aran dacht. Je weet wel, van die prachtige visserstruien.
IEKS! Neeeeeee.... dat dus niet!
Fout fout fout!

Dit lijkt er meer op;
Om een lang verhaal kort te maken; gisteren ben ik gaan experimenteren met mijn prachtige crème wol en een boek dat ik ook al even in huis heb. Dit gaat 'm worden:


Is nog niet zo slecht hè?
Owwww.... dit is een zeeeeerrrr verslavend project.... Nog één toertje.... En nog één....
Eéntje maar hoor... Is het al zo laat?!?!?!!

Regen is niet erg vandaag, ik vermaak me wel!

Groetjes,
Sandra

6 opmerkingen:

 1. Ha,ha,ha...die bovenste foto...iekkkk ja zekers!Hij lijkt overigens een beetje op die malle Borat!Je hebt een mooie steek uitgekozen en het ie weer om heerlijk door te haken nu en dan als het NOG kouder word heb je wel iets om heerlijk onder weg te kruipen!;-)

  grtzzz
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie steek, mooie kleur, komt helemaal goed met jouw deken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha hij lijkt echt op Borat!! En dan ook met die kip in zijn handen! Iew, hoop dat ik hem niet tegenkom als het donker wordt haha! Prachtige steek, het wordt vast heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is Tom Selleck in de jaren '70 een wereldberoemde acteur!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.