donderdag 24 oktober 2013

Dutch Design Week Strijp T

Vandaag was mijn thema 'eerst werken, dan spelen'. Oftewel; eerst huiswerk maken en me dan storten in de creativiteit die Eindhoven deze week in zijn greep heeft.

Wat is er dan toepasselijker dan een expositie die 'Objects to Play' heet?

Ben je wakker? Zeker weten? Mooi! Kom dan dwalen door ons doolhof van ideeën, waar verbeelding je voorbij het alledaagse brengt. Verfrissend, luchtig, vermakelijk, nieuwsgierig, en misschien zelfs wat ongemakkelijk. De twaalf deelnemers van Objects to Play nodigen je uit onderdeel te worden van hun wereld en die tot de jouwe te maken. Omarm gekheid, wijk af van de gebaande paden en ga op onderzoek uit. We ontmoeten elkaar halverwege.


Hieronder een kleine impressie, waarbij ik een beetje met de kleuren van de foto's heb gespeeld (gewoon, omdat ik daar zin in had :-)) 


Da's nog eens een origineel gastenboek, of niet?


De schilderijen waren geweldig en aan het plafond hingen fantastische doeken. Een heel klein beetje een 1001-sfeer (in ieder geval in mijn fantasie).
Een tele-tijd-machine :-)


En tot slot... 50 mm. foto nummer 43. In gedachten noem ik hem 'dreamland'.

Strijp T is een aanrader, mocht je de DDW nog willen bezoeken (a.s. zondag is de laatste dag). Een stuk rustiger ook. Druk genoeg om gezellig te zijn en rustig genoeg om een aantal ontwerpers persoonlijk te kunnen spreken. Met bijzondere dank aan Remco van het ROC; ik heb op je gestemd Remco!


Groetjes,
Sandra2 opmerkingen:

 1. Ik ben weer sprakeloos van jou mooie foto's!Heeeel apart!

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Angeline xxxx
   Met dank natuurlijk aan al die talentvolle ontwerpers :-)

   Verwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.