zaterdag 5 oktober 2013

Happy hearts

Straks gaan we naar de bruiloft van mijn lieve kapster/vriendin Astrid. En ineens 'moest' ik nog iets maken voor in die saaie envelop.

Maar wat? Ja dûh... hartjes natuurlijk! Dus wat patroonjes bekeken, beslist om voor een combinatie van twee patronen te gaan en zoef-zoef-zoef ging mijn haaknaald...

En dit is het resultaat:


De volgende keer moet ik eerst de foto's controleren voordat ik haakcadeautjes inpak, maar ik hoop dat jullie toch een beetje een idee krijgen :-)

Zin om zelf 'happy hearts' te maken? De patroontjes zijn goed te volgen en ook heel geschikt voor bijvoorbeeld het maken van een slinger.

Het bovenste hartje (het zijn er trouwens 2 op elkaar) vind je bij 'Blij met draadjes'. Daar zou je goed productiewerk van kunnen maken, zo snel heb je die gehaakt.

Het onderste hartje (ook 2 op elkaar) heeft wat meer aandacht (en tellen) nodig. Het is een patroon van Daniela Herbertz, je vind het op Ravelry. Lijkt me erg leuk om het laatste hart in bonte kleuren te haken en dan als applicatie op een spijkerjasje of T-shirt te zetten (dit is niet goed voor mijn toch al omvangrijke to-do lijstje).

Fijn weekend!

Groetjes,
Sandra6 opmerkingen:

 1. kei leuk gehaakt

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hartjes zijn leuk Sandra en nog veel leuker als ze een enveloppe met geld 'opfleuren'ik kan dat dan ook niet laten bij een bruidspaar...zo haakte ik voor op de bruiloft in Toscane van onze vrienden vorig jaar twee bruidsvogeltjes en dit jaar voor mijn 'neefje'die ging trouwen met een organza buideltje erbij met daarin het geld...zoveel leuker geven,helemaal met je eens.Wens je een fijne avond toe...altijd leuk zo'n feestje!

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi. Ik ben ook een enorme fan van gehaakte hartjes.Ik ga het onderste hartje binnenkort ook eens proberen. Groetjes, Mij

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie hartjes. Leuk ook om een slinger/hanger van te haken. Bedankt voor het delen.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.