maandag 3 februari 2014

't Koffiehuisje

Wat een prachtig weer vandaag! Ik moest een boodschap doen op de fiets en heb maar meteen mijn fotocamera in de fietstas geladen. Wat een mazzel om op zo'n dag vrij te kunnen zijn...

Met frisse wangen en zin in een warme kop thee stond ik voor 't Koffiehuisje. Helaas... op maandag gesloten...

Nou ja, dan maar vastleggen met mijn groothoeklens voor in de galerij (nummer 2) en thuis een bakkie doen terwijl ik naar dit plaatje kijk :-)
Het doet wel een beetje denken aan het Flatiron Building in New York, vind je ook niet?
Kijk maar eens naar deze prachtige foto van Marc Rauw:
Ik weet het, Flatiron is een pietsie groter, maar hebben ze er ook zulke lekkere koffie, thee en appelgebak? Ik betwijfel het! Moeten ze wel open zijn natuurlijk whahahaa!

Groetjes,

Sandra
2 opmerkingen:

  1. Bijna hetzelfde! Bijna!
    En zalige dag om vrij te hebben! Ben net gaan wandelen met de honden... Met een nog groter Lente-gevoel dan vrijdag thuisgekomen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig gemaakt je foto Sandra en je vergelijking is geweldig leuk,ha,ha...ik heb gelachen met de tekst die je erbij hebt gezet...


    grtzzzz

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.