dinsdag 28 mei 2013

Beter 1 vlinder in de hand…


Vanochtend werden we al heel vroeg wakker van… de zon! De vogels floten dat het een lieve lust was en de lucht was strakblauw. Ik denk dat bij jullie onderhand het eelt op de duimen staat, maar het helpt wel J

We wandelen naar Drei Annen Hohne. Vandaag geen uitgebreide foto-experimenten, John wil er stevig de pas in houden. Als ik als Heidi huppelend de vlinders wil achtervolgen, krijg ik op m’n donder (heeft er al iemand medelijden met mij?). Maar ik heb onvermoede talenten als vlinderfluisteraar. Geloof je me niet? Hier is het bewijs:


17/52

John beticht me van het gebruik van vogellijm, nou ja zeg!

In Drei Annen Hohne gooi ik al mijn charmes in de strijd om John de stoomtrein in te krijgen (scheelt weer een paar wandelkilometers). Normaal is een stoomtrein een niet te versmaden traktatie, maar het blijft bij foto’s maken: John laat zich niet ompraten. Achteraf maar goed ook, want het was erg druk in de trein die volgestouwd zat met Brockengangers. Dat had ons anders vast kinderijsjes gekost, aangezien die rooie van ons een neus heeft voor dat soort zaken.

We lopen verder naar Schierke. In de buurt van de Leistenklippe loopt een paaltjesweg (=boardwalk) en daar hopen we mooie foto’s van te kunnen maken voor het blog. John heeft, zoals altijd, een mooie route uitgezet en in combinatie met het perfecte wandelweer, hebben we een schitterende wandeling kunnen maken.

Als het lukt, dan plaatsen we de foto van de ‘boardwalk’  achter de titel van dit blog. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

Groetjes,
John en Sandra

3 opmerkingen:

  1. het ziet er weer prachtig uit heel appart mooie foto`sliefs joke we duimen weer gewoon verder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is weer een heel avontuur! Mooie foto's en prachtige Boardwalk! Grtjs Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige foto's alsof je zélf daar staat, zo mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.