donderdag 30 mei 2013

En toen was het stil



Vandaag was een grijze, maar droge dag. Helaas zijn de voorspellingen niet veel soeps (volgende week wordt het pas beter), dus het motto is; profiteer gewoon van alles wat je aangeboden wordt.  We kiezen voor een rondwandeling in de omgeving. Het is hier (behalve op de Brocken) toch al niet zo druk, maar vandaag sloeg eigenlijk alles; we zijn 4 mensen en de paddenkoning tegengekomen.

Stil Stil Stil
Mens Mens Mens

Of te wel; hoe stiller het wordt, des te kleiner voel je je. Niet op een slechte manier! Maar je wordt je bewust van hele andere dingen (wat maken vogels een herrie J). Al met al een fijne dag. ‘ Die Seele baumeln lassen’,  zeggen ze hier en dat hebben we gedaan.

Onderweg kwamen we nog een oude fabriek tegen, weer een urbex-plaatje gemaakt!

De plannen voor morgen; de stad Goslar. Hopelijk is het dan wederom droog. Voor vanavond en vannacht voorspellen ze hier een soort van waterbom. Zijn wij even blij dat we hoog en droog in ons huisje zitten!

Groetjes,
John en Sandra

Op de achtergrond 'ons' boshuisje, op de voorgrond zie je een stukje van de sauna














18/52, sterretjes in het bos




















Waterval bij Königshütte




















Oude fabriek, geen idee wat er gemaakt werd















De Paddenkoning, we hebben hem gered, hij zat midden op de weg














Moois langs de treinrails






















3 opmerkingen:

 1. ik hoop maar dat het morgen droog is , hier is het ook grijs geweest maar ook droog gr joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd wat je nu weer voor moois hebt gemaakt :) Jammer van het weer, maar van de andere kant knussig in je huisje heeft ook wel iets, moet alleen niet te lang duren. Geniet nog van de laatste dagen en goede reis terug naar een waarschijnlijk nog natter Eindhoven!
  xxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He, San en John. Nog even op de valreep een berichtje van mijn kant. Wel eerder een poging gedaan, niet gelukt helaas. Wat hebben jullie er weer een prachtige vakantie op zitten zeg. Veel gewandeld, gezien en meegemaakt. Heerlijk. En tussendoor ook nog geshopt, goh, ik krijg bijna zin in ook zo'n vakantie, ha ha. Helaas zit het er weer bijna op. Wat gaat het snel als het gezellig is he?! Maar goed, jullie kennende ga je nog wel een keer herkansen, toch?! Ennuh, nog ff een zelfverzonnen spreekwoord: na een flinke wandeling is het goed taart eten, dus hou je niet in! Doei, Caro

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.