donderdag 20 maart 2014

Lamzak? LamZac!

Wat een heerlijk weer vandaag! Wat een geluk dat de postbode gisteren mijn LamZac is komen brengen. Nee, geen lamzak, maar een LamZac! Alhoewel je je wel een beetje lamzakkerig gaat voelen als je zo heerlijk kunt zitten in het zonnetje.
Kijk mij nou...
Mam was zo lief een foto van mij te maken, maar hij was zo overbelicht door de felle zon dat ik er maar een zwartwit foto van heb gemaakt, hihihihi! Het gaat om het idee hè :-)

Met stoere fotomodellen in kunstlicht ziet het er zo uit:Ik kan je vertellen dat, als je je ogen dicht doet, je je bijna op zee waant. Zachtjes deinend op de golfjes voor een tropische kust. Mmmm....

De LamZac is een zitzak die je kunt vullen met lucht, zonder hem op te blazen. Hoe dan? Nou zo:

Als je bij het zien van het plaatje denkt; 'zo simpel, dat kan niet', dan kan ik je bezweren; zo simpel, dat kan wél. Het is een uitvinding van Marijn Oomen. Hij is ermee in de finale gekomen van Het Beste Idee van Nederland. Meer informatie vind je hier. Nee, Marijn heeft me niet gevraagd reclame voor hem te maken. Ik ben gewoon erg enthousiast. En jaloers... Wat is er nou mooier om iets moois en praktisch uit te kunnen vinden? Op een dag schiet er een idee in je hoofd en 'poef', een tijdje later heb je je product in handen en het werkt... Wauw...

Nou ja, wie weet vind ik ook nog ooit iets uit. En tot die tijd haak ik gewoon nog wat hartjes.
Voor een verjaardagsslinger. De eerste 4 zijn geboren en ik ga door tot ik geen zin meer heb.
Ik ga nog wat straaltjes namiddagzon meepikken. Fijne avond allemaal!


Groetjes,

Sandra7 opmerkingen:

 1. Aan je gelukzalige glimlach te zien moet die lamzac wel goed zitten! Ik vind jou als fotomodel geslaagder dan die twee anderen! Heeft die madam nu kousen aan of tatoebenen? Lelijk! Alle aandacht gaat naar dat mens haar benen ipv naar de zac... allé mijn aandacht toch!
  Mooi die hartjes... dat wordt een pracht van een slinger!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahahahaaa! Zo had ik het niet bekeken! :-)))

   Verwijderen
 2. Ohhh wat een ideaal ding zeg!Lijkt me heerlijk en altijd handig om mee te nemen,maar ook lekker voor in de tuin!Die moet ik onthouden,want aan je gezicht te zien is het een echte aanrader!(Sandra zwijmelend in het zonnetje op haar LamZac)Leuke foto overigens al is hij wat overbelicht....en de hartjesslinger lijkt me ook heel mooi worden!

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Enneh... Moederdag??? :-)))
   Liefs,
   Sandra

   Verwijderen
 3. Heerlijk zo genieten van de zon in een Lamzac. Ziet er aantrekkelijk uit.
  De eerste vier hartjes ziet er mooi uit, dus dat beloofd een prachtige slinger te worden.

  Veel haakplezier, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een uitvinding! Lijkt me heerlijk zitten. Leuk dat je een slinger gaat maken, volgens mij kon dat wel eens een heel lange gaan worden.... ;) Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.