maandag 3 maart 2014

Uitslag Giveaway!

Goedemorgen allemaal! Het is zover; de uitslag van de giveaway!
Even een beetje hulp vragen. Finnegan?
Finnegan?!?! Wat ben jij aan het doen?


Ooohh... Finnegan is aan het kijken of het goed gaat met de bonsai boompjes.
Hij komt zo, maar moet er eerst nog een paar water geven.
Dan maar geen briefjes trekken en op de digitale manier; de Random Number Generator!

Tromgeroffel...Reactie nummer 6 heeft gewonnen en dat is.... Gonny! Beetje verwarrend, er zijn twee Gonny's, maar  het is Gonny van 'Gonny's Gefreubel'. Finnegan spitst zijn oortjes en... gaat een bloemetje plukken voor de winnares!
En vervolgens... springt hij in de grannyvelop! Wat is dit nou???


Wat blijkt? Finnegan heeft laatst een virtuele knuffel van Gonny gehad en nu wilde deze Don Juan wel even persoonlijk kennis maken!

Helaas Finny, die vlieger gaat niet op... Finnegan druipt zwaar verontwaardigd af, maar ik kan het goed maken door te beloven vandaag na het studeren wortelcake met hem te gaan bakken. Mwah, geen straf!

Fijne dag!

Lieve groetjes,

SandraP.S. Gonny, ik heb je mailadres via je blog, dus ik stuur je een mailtje voor je adresgegevens.7 opmerkingen:

 1. Wauw, super.
  Dankjewel.
  En Finnegan mag best komen logeren hoor.
  Is echt geen straf. hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar is mijn grote vriend weer.....en ik moet zeggen ik heb eindelijk mijn 'reismascotte'af die al meer als een jaar door mijn hoofd spookte...wereldwijd bekend bij menigeen als Wally ...van de "Waar is Wally"boeken,in Amerika e.d bekend als Waldo, maar denk je dat er een haakpatroontje van bestaat?!?!?NOT...misschien had ik het uitmoeten schrijven het patroontje voor de verkoop,ha,ha....Het is overigens wel niet zo'n schattig ventje als Finnegan moet ik toegeven...eigenlijk eerder een raar 'manneke',maar omdat mijn kinderen vroeger uren konden zoeken in de boeken van Wally naar Wally vond ik hem wel leuk als een soort van reismascotte te maken...en dit jaar heeft hij leuke uitjes voor de boeg! ;-) Wat een bofkont die Gonnie met die geweldig mooie sjaal....die zo heerlijk overal bij kleurt!Gonnie gefeliciteerd en Sandra bedankt voor je gave give away waar wij allen kans op mochten hebben!

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohhh, ik ben héél benieuwd naar Wally!! Ik houd vol spanning je blog in de gaten Angeline!
   Liefs,
   Sandra

   Verwijderen
  2. Angeline, jouw Wally is net zo top als Finnegan. Hopelijk doe je alsnog een poging om het patroon uit te werken van Wally.

   Groetjes, Margaret

   Verwijderen
 3. Gonny, van harte gefeliciteerd met het prachtige cadeautje.
  Wat is die Finnegan toch een guitig beestje. Dank je voor het organiseren van deze leuke GiveAway en je hebt het trekken van de winnaar met Finnegan een mooie draai gegeven.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahaha wat leuk gedaan ♥ van harte feliessssss aan gonny en jij reuze bedankt voor de toffe kans ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oef, heel even dacht ik dat ik de sjaal gewonnen had, blij, wist niet dat er nog een Gonny leest :-). Maar andere Gonny... van harte gefeliciteerd, het is je van harte gegund!
  Groetjes van Gonny uit Zweden.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.