donderdag 29 mei 2014

De 'My Favourite Things Scarf' is klaar!

Ik had me voorbereid op nog een cm. of 30 breien, maar hij bleek vanochtend al lang genoeg te zijn. Tadaaaaa:Jullie hebben ze ongetwijfeld al eerder voorbij zien komen bij andere creatievelingen; de 'custom made' knoopjes van GirlsFever. Ik heb ze ook laten maken en de envelop uit Hong Kong was er keurig op tijd om mijn mooie sjaal te kunnen voorzien van een 'Handmade Beautiful Boardwalk'-knoopje. Joehoeoe!Ik heb de sjaal met de uiteinden aan elkaar genaaid. Zo is de achterkant met alle draadjes helemaal verborgen en zijn de lusjes veilig verstopt. Hij laat zich ook mooi om je nek draperen.
Alleen issie zo wat minder duidelijk te fotograferen :-)

Ik ben er super blij mee. De sjaal is lekker zacht en warm. Maar hopelijk duurt het nog even voordat ik hem echt nodig heb (al was het de afgelopen dagen fris met dat druilerige weer...)

Omdat ik zo heppiedepeppie ben met mijn knoopjes, ging ik op zoek naar een snel haakproject om een knoopje te kunnen verwerken mét functie :-) Ik moest ineens denken aan de blogpost van Chantal van HaakBrei-n. Chantal maakte gezellige, 's zomerse armbandjes. Ideaal natuurlijk om een knoopje te verwerken.

Ik laat de foto's hieronder zien. Maar.... niet lachen hè... Ik ben 'full steam ahead' gegaan... En vergat rekening te houden met de grootte van de knoop. Gevolg; de gaatjes zijn te klein voor een Beautiful Boardwalk-knoop... Uittrekken is ook zonde, dan maar andere knoopjes gebruiken;
Het is een erg leuk tussendoor-werkje!


Er zullen er nog wel meer gaan volgen :-))
Om de pols is het armbandje natuurlijk leuker. Als er meer komen, fotografeer ik ze als ik ze om heb.

Geïnteresseerd??? 
Oh.... Bijna vergeten! Ik heb genoeg wol over om nóg een Favourite Things Scarf te maken. En dat lijkt me érg leuk om te doen. Maar niet voor mezelf, ik heb er tenslotte al één en de kleuren zouden dan hetzelfde zijn. Is misschien iemand van jullie geïnteresseerd in zo'n sjaal? Misschien kunnen we er dan een ruilhandeltje van maken? Jij maakt iets voor mij en ik maak een sjaal voor jou?

Als het je leuk lijkt, laat dan een reactie achter bij dit bericht of stuur me een mailtje (via 'mijn profiel' linksboven kun je me mailen).

Groetjes & voor degenen die een lekker lang Hemelvaart-weekend hebben; geniet ervan!

Sandra


9 opmerkingen:

 1. Je sjaal is echt fantastisch geworden, dat heb je snel gedaan! Wat leuk knoopjes met je naam erop dit maakt de sjaal echt helemaal af. Je armband is echt te gek, wie weet volgen er nog heel veel armbandjes meer. Het is een makkelijk klein werkje wat zo af is. Liefs Chantal X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo dat is snel...en ik ben nog niet eens begonnen! Hij is prachtig geworden en bedankt voor de link van de knoopjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is je sjaal prachtig geworden. Ik kan alleen recht toe recht aan breien en kan niet eens bedenken hoe je er van die mooie figuren in krijgt. Super knap van je!

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi gemaakt de kleuren spatten hier van het scherm af :-) Jammer dat ik zelf niet zo creatief ben x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige sjaal en extra leuk met jouw persoonlijke knoop. Wat heb je dat snel gemaakt. Leuk armbandje.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je sjaal is prachtig geworden, super mooi. En wat leuk, eigen knoopjes, bedankt voor de link!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wowwww supermooie sjaal , en heel speciaal

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is echt prachtig geworden. Dit doe jij gewoon even...knap hoor dat inbreien.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik loop een beetje achter met het lezen van blogjes, maar ik moet toch nog even reageren op je sjaal. Ik vind hem echt supermooi geworden! Ik weet nu wel dat ik echt aan de slag moet om mijn breiskills te gaan verbeteren want dit lijkt mij echt een leuke en speciale sjaal om te maken.

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.