woensdag 7 mei 2014

My Favourite Things Scarf - 2

Het gaat als een trein! Ik ben zelfs aan de slag gegaan met het zelf maken van patroontjes. Op die manier kon ik ook Guinness een plaatsje geven op mijn sjaal. In het oranje natuurlijk!
Het kleurverloop voelt nog niet helemaal OK, het oranje springt er nu erg uit.
Maar ik heb nog zeker anderhalve meter te gaan, dus de balans komt er vast nog wel in.

Groetjes,

Sandra

7 opmerkingen:

 1. OHHHH sprakeloos zo mooi wordt dat zeg en ik zag alleen nog maar de foto en amper je blognaam en dacht gelijk...heyyy Guinness!Gaaf hoor gaat je vast ook helemaal naar je zin worden met het kleurverloop Sandra!Wauw!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een colorbomb! Geweldig mooi wordt ie. Superleuk maar wat een ge-tel lijkt me. Je gaat idd als een speer.X Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem zo al prachtig! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit wordt een prachtige sjaal. Echt heel persoonlijk. Geweldig idee al zie ik mezelf nog niet doen. Wat het oranje betreft ben ik het met je eens. Deze kleur trekt sterk de aandacht. Natuurlijk hangt veel af van wat je allemaal nog hierna maakt.

  Succes met het vervolg, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, ik vind hem echt prachtig! Ook de kleurencombinatie, de oranje is echt niet te fel vind ik. Het komt helemaal goed met die sjaal, en je gaat als een trein!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh gaaf!! Dat wordt gewoon hartstikke mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.