zaterdag 17 mei 2014

Doily-virus

Ellen van Ellebel Handmade plaatste deze week haar variatie op het doily patroon van Lana Creations. Ik wilde wachten tot de vakantie, maar.... ik kon het niet laten...
Terwijl ik mama gisteren hielp met het haken van haar omslagdoek, ben ik aan de slag gegaan.

Met als resultaat:


Ze zien er nog een beetje verfomfaaid uit, ik moet ze nog blokken.


In het mooie ochtendlicht van vanochtend lijken ze haast te stralen!


Bedankt voor het patroon Ellen! Je hebt gelijk... Verslavend!

En wat ik ermee doe? Mam had de oplossing; zij staat einde zomer op een markt met haar eigen gemaakte sieraden en heeft nog wel plaats voor wat leuke haaksels!
Hahahaha, een mooie vrijbrief voor mij om helemaal 'los' te gaan!

Gisteren zat ook de verwachte post uit Zwitserland in de brievenbus; mijn prijs!


Dankjewel Chaskee! 
Alleen... is mijn haar niet zo lang... En... hoe leuk de andere Chaskee-pet mij ook stond, deze laat alle bergmarmotten piepend van de lach de berg af rollen als ik hem op zet...

Maar ik weet een mooie bestemming voor mijn prijs; één van onze petekindjes moet komende week naar het ziekenhuis voor een kleine ingreep. Van zo'n vrolijke pet klaart ze vast op én ze heeft heel lang haar, dus dat komt goed!

Misschien blijft het de komende week een beetje stil op Beautiful Boardwalk. Wij laten hier de boel de boel (of beter gezet; mama gaat voor onze boel zorgen :-)), want we gaan morgen op vakantie!!
Maar... als wifi meewerkt en we hebben tijd en zin, dan zou het ook nog wel eens druk kunnen worden met vakantie-blogpostjes!

Hoe dan ook; een heel fijn weekend allemaal!

Groetjes,

Sandra
8 opmerkingen:

 1. Haha, het doily-virus heeft toegeslagen! Mooi dat je er ook al een bestemming voor hebt, ze zijn erg leuk. Een heel fijne vakantie gewenst ook! Gaat finnegan ook mee? :) groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel! Finnegan zit al startklaar in de auto :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo grappig, ik heb ook de Doily's gemaakt van de blog Ellebel. Ik post ze dit weekend nog;-) Een hele fijne vakantie en tot blogs;-) liefs Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja je doily's zijn prachtig! Hele fijne vakantie, geniet ervan!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk je kleedjes Sandra....ik haakte ook verschillende van een soortgelijke uit de Mollie Makes haken...t zijn verslavende kleedjes en het leuke is dat ze telkens weer anders ogen n.a.v de gebruikte kleur(en).Je hebt je prijs redelijk snel al binnen!jammer dat je er zelf geen gebruik van kunt maken,maar een petekind verblijden is ook altijd leuk!Ik wens je een hele fijne vakantie toe...tegen dat jij waarschijnlijk weer thuis komt heb ik mijn koffertje gepakt en begint de vakantie van mij en manlief beginnende naar de UK...zo'n zin in.Ik wens jullie een heerlijke vakantie toe!

  lieve groetjes
  Angeline

  vandaar geen bezoekje aan de Feelgood market,ha,ha...ik ga morgen even met mijn vriendin samen,altijd leuk en vind het zo'n gezellige markt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha vakantie! Tijd om nog heel veel te haken! ;) Zeg wat wil "blokken" zeggen? Bij ons is dat studeren! Maar ik veronderstel dat jij iets anders bedoelt? Strijken?
  Mooie Doily's in ieder geval!
  Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne vakantie.
  Geniet ervan.

  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.