zondag 1 juni 2014

De Fabriek op Zondag

Vanmiddag even naar Piet Hein Eek geweest voor de jaarlijkse belevenis 'De Fabriek op Zondag'.
Workshops, live muziek, kraampjes met van alles en nog wat en natuurlijk het nodige voor de inwendige mens.

Ik was vroeg, dus het was nog niet zo heel druk. Ideaal om de kraampjes goed te kunnen bekijken!


De winkel en het restaurant van Piet Hein Eek waren ook gewoon open. Ik ben helemaal wég van zijn pand. Ik houd van deze open, industriële sfeer en ik vind het geweldig dat Piet Hein Eek het pand een tweede kans gegeven heeft, met behoud van het karakter.
Ik had me voorgenomen veel foto's te maken, maar als je een breekbare aankoop hebt gedaan, is makkelijk foto's maken van de baan...
Hier heb ik me laten verleiden:


Ik heb twee mooie schaaltjes/borden gekocht van dit Portugese aardewerk.
Vroeger dacht ik dat je serviesgoed minimaal per 4 stuks moest kopen. Maar die tijd ben ik voorbij. Ik ben de laatste tijd op zoek naar leuke, bijzondere stukken. En het hoeft echt niet bij elkaar te passen.

Dit vond ik zo'n plaatje:
Kijk maar eens naar het prachtige crackelee:


Liefde op het eerste gezicht...

Daarna werd het thema blijkbaar 'hartjes', want ik heb ook een hartvormig schaaltje gekocht en knoopjes met... juist; hartjes!
De knoopjes zijn van 'MijnPakkieAn', waar ze (onder andere) hele gave fournituren verkopen.

Inmiddels heb ik het test-haakwerk voor Felted Button afgerond. Alhoewel het erg veel werk was, vond ik het ook erg leuk. Ik ben benieuwd naar de reactie van Susan. Ik heb haar gevraagd of ik foto's op mijn blog mocht zetten. Als ik haar toestemming krijg, laat ik het jullie zien!

Nu is het tijd voor BBQ-voorbereidingen. Fijne avond allemaal!
Groetjes,

Sandra


4 opmerkingen:

 1. He! Wat toevallig, ik kocht vandaag de laatste VT-wonen en daarover staat ook een artikel over de werkplek van P.H. Eek en ik zei nog tegen mijn man dat ik daar graag eens zou gaan eten in de kantine. (en mijn man antwoordde dat het alleen voor de mensen van Eek was, kijk eens aan)
  Lijkt me werkelijk een super gebouw.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker de moeite waard! En er is altijd wel een expositie, dus een leuk dagje uit. Restaurant is alleen op maandag gesloten :-))

   Verwijderen
 2. Wat een gezellige foto's heb je gemaakt, prachtig het bord met crackelee.
  Ben erg benieuwd naar je werk voor Felted Button.
  Fijne week X Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja het is een topgebouw...heel Strijp S overigens vind ik.Voorheen mochten bruidsparen nog trouwfoto's maken bij Piet Hein Eek maar dat is afgeschaft hoorde ik...begrijpelijk...want er liep er volgens mij een beetje storm daarvoor,begreep ik van een bevriende fotografe!Je bordjes zijn prachtig...toevallig toen ik met mijn vriendin laatst over de Feel Good Market liep hadden we het er nog over dat we een keer met onze Hubbies daar moesten gaan eten of zo :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.