maandag 30 juni 2014

Kleur bekennen

Wat een kleur op deze maandagochtend!


De testlap van het patroon van Felted Button is getransformeerd tot sjaal.Hij staat vast prachtig bij een effen winterjas.
Niets mis met een beetje kleur bekennen, toch?

Ik heb besloten dat ik hem netjes opberg bij de armbandjes; een mooie blikvanger in de marktkraam op de braderie in augustus.

En weet je nog dat ik precies de helft van de wol van mijn 'Favorite Things Scarf' over had?
Inmiddels ben ik gestart met een nieuwe 'Favorite Things Scarf'! Ik hoop deze te kunnen verkopen. Daarom houd ik de patronen wat neutraler.
Deze patroontjes zijn ook nog wat typischer 'Fair Isle'. Tot nu toe ben ik erg tevreden over het resultaat. Alleen niet over het aantal draadjes dat afgehecht moet worden, hihihihi!

En.... Ik vond dat ik wat 'troost' verdiend had na een lastige week op het werk vorige week; als het goed is, gaat er vandaag een doos wol op reis. Bestemming; Sandra!
Ken je dat? Een blij en een schuldig gevoel tegelijkertijd?
Blij omdat; ik een heel mooi, nieuw project kan starten!
Schuldig omdat; ik nog genoeg dingen heb liggen die nog niet af zijn...

W.I.P.:

 • Log Cabin deken;
 • My Favorite Things Scarf;
 • Sprei die inmiddels al wel op ons bed ligt, maar nog langer moet worden;
 • Vestje 1 - alle onderdelen klaar maar zit nog niet in elkaar;
 • Vestje 2 - klaar maar niet naar tevredenheid, heeft nog wat aandacht nodig.


Plannen:

 • Nieuw-Project-voor-de-Wol-die-Onderweg-is;
 • (nog meer) Armbandjes maken voor de markt in augustus (alhoewel ik dat een beetje beu aan het worden ben...);
 • Cirkelvest uithalen dat is niet meer aan doe en er een sjaal van haken;
 • Nieuwe kleren voor Finnegan.
Hmm... alhoewel het confronterend is, ben ik wel blij dat ik het een keer zwart op wit gezet heb. :-)

En... hoeveel hebben jullie omhanden?

Fijne dag allemaal!

Sandra


7 opmerkingen:

 1. Inderdaad een kleurige blogpost :-). Niet alleen je mooie net-klaar-sjaal, ook de nieuwe infinityscarf en het cirkelvest. Bij de infinityscarf, die je dicht gaat maken tot een cirkel, hoef je toch niets af te hechten? Alles zit onzichtbaar binnenin :-).
  Ooh en die WIP's en plannen. We kennen het allemaal, inclusief de lichte schaamte voor je eigen niet-door-zetten. Zelden maken we een lijstje daarvan wat ook anderen kunnen zien. Dus bravo! Jij durft!
  Groetjes, Nelleke
  Ps. veel plezier met je nieuwe wolletjes ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihihihi! dankjewel Nelleke, zo had ik het nog niet bekeken :-)))
   Het afhechten van de infinityscarf hoeft inderdaad niet super nauwkeurig (gelukkig maar), maar omdat bij sommige kleurovergangen grotere lussen ontstaan, moet ik wel iets met die draadjes doen. Maar ik maak er lang niet zo'n 'circus' van als normaal :-)))
   Lieve groetjes,
   Sandra

   Verwijderen
 2. Ha wat een kleurtjes...ik word er blij van! En dat marktje van jou! Jammer dat dat niet bij de deur is. Ik kwam anders zeker langs aan jouw kraam!
  Ik durf mijn lijstjes niet eens op te maken... ik zou op slag een zenuwinzinking en aanval van opperste vermoeidheid krijgen. Je wil niet weten hoeveel dingen hier halfaf liggen...pfff. Zou de vakantie lang genoeg duren om alles af te maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooooooo wat een mooie kleuren hij is echt heel mooi geworden dus zal ik er ook mijn best voor doen om hem een heel mooi plaatsje te geven op m`n kraam en om hem te verkopen natuurlijk liefs M

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo, bedankt voor het volgen van mijn blog. Het lijkt alsof jij ook zo een 'sjaal' mevrouwtje bent. Ik krijg er ook niet genoeg van, maak er altijd maar bij. Mooie zomerkleurtjes voor de gehaakte sjaal en de gebreide is gewoonweg schitterend. En ik heb eigenlijk geen werken liggen om af te werken maar ik durf wel niet kijken naar de wol die ligt te wachten en ik houd mijn plannen voor wat ik wil maken op een 'mistige' afstand. :)
  groetjes
  Ymme

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga mijn lijstje niet opnoemen,want dan zit ik hier morgen nog!Whahaa...je moeder kan in elk geval leuke en mooie 'zaken'van jou menemen naar de braderie.Ik zou dat ook wel eens een keer willen op een markt...de barefoot sandals vind iedereen zooo leuk...echt heel mooi...maar daar blijft het veelal bij...bij die woorden dan,veelal ook collega's...dan neig ik weer gauw tot weggeef gedrag...mmm zou dat de reden van de reacties zijn?!?!?Tja denk dat ik ze maar mee op vakantie moet nemen in Augustus als we een weekje naar Normandië gaan en dan als we ? een dagje strand doen ze daar maar op een kleedje uitspreid voor de liefhebbers,kan ik er nadien lekker van een terrasje pikken misschien,ha,ha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooohhh.... Hier zit ook zo'n 'weggever'....
   Maar eh... Misschien nog niet zo'n gek idee in Normandië:-)))))

   Verwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.