maandag 9 juni 2014

Het is weer tijd voor een giveaway!

Mijn 150e berichtje al weer, wat gaat het hard!
Maar dat is niet de reden voor deze giveaway hoor. De reden is.... dat ik het niet meer weet!

Zoals jullie waarschijnlijk gezien hebben, ben ik armbandjes aan het haken. De bedoeling is om deze te gaan verkopen op een markt, eind augustus. Ze komen bij mama in de kraam te liggen (mama maakt zelf sieraden en kan koelkasten aan eskimo's verkopen whahahaha!)

Het is niet mijn bedoeling om rijk te worden, maar het zou wel leuk zijn als ze in augustus niet allemaal weer terug naar huis komen...

Ik ben in het wilde weg gaan creëren en daar heb ik veel plezier aan gehad. Maar nu doe ik een stapje terug en denk 'wat een chaos!' Er is niet echt een herkenbare stijl in te vinden, het schiet alle kanten op. Leuk voor mij, omdat ik nog steeds aan het ontdekken ben wat de mogelijkheden zijn, maar wat vinden jullie ervan?

En zo kom ik terug op de giveaway. Ik geef één van onderstaande armbandjes weg. Wil je meedoen? Laat dan een reactie achter bij dit bericht en zet daarin welk(e) armbandje(s) je het leukste vindt.
Win-win! Want ik kan zo (hopelijk) een beetje peilen welke armbandjes in de smaak vallen en jij wint misschien een leuk armbandje!

Would you like to win one of these bracelets? Leave a comment on this post (before the 17th of June 2014) and tell me which bracelet(s) you like the most!


Deze giveaway loopt t/m maandag 16 juni 2014.
Dinsdag 17 juni 2014 maak ik de winnaar bekend, succes!

I’ll pick winner a winner on the 17th of June! Good luck!

Groetjes,

Sandra


11 opmerkingen:

 1. Hey Sandra. Natuurlijk wil ik graag meedoen... maar kiezen? Oeps zoooo moeilijk. Maak je echt geen zorgen hoor ...eind augustus dragen zelfs de mannen zo'n bloemen bandjes als jouw mama die mag verkopen! ;)
  Als ik dan na lang twijfelen toch moet kiezen zou ik voor het witbeige van de flowers willen gaan. En nu maar hopen dat ik win en een echte sandracreatie in de wacht sleep!
  Fijne Pinkstermaandag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kiezen??? Ze zijn allemaal leuk. Die zijn vast snel verkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whaha dat is echt een talent wat je moeder heeft. Je hoeft je geen zorgen te maken in augustus. Als ik toch mag kiezen vind ik de witte sparkle goed bij mij passen. X Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig gedaan ze zijn allemaal heel mooi ,
  ik zal m`n best doen om ze te verkopen je mamsxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn inderdaad allemaal leuk Sandra!gewoon lekker maken wat jij denkt dat leuk is,want ook smaken kunnen heel verschillend zijn,de een kiest misschien voor een met bloemen en de andere weer zonder...lekker veel varaities maken en ik denk dat ze goed verkopen,zeker als je mams daar zo'n ster in is,ha,ha....Persoonlijk vind ik de buttons met blauw en beige erg mooi.Je eigen knoopjes zijn ook super!Maar ik heb al ooit mooie vingerloze handschoenen van je gekregen dus ik gun een ander de kans....wel zal ik reclame maken op mijn blog voor je!

  groetjes
  Angeline

  p.s;Ohhh ik zie het al voor me...zo'n echt engelse badkamer met vloerbedekking op de grond jakkah!Ha,ha...ik ben nooit zo weg van de vloerbedekking in hotelkamers,maar ja het doet wel warmer aan en dempt natuurlijk veel geluid...bij ons was alles brandschoon,zelfs onze kamer werd dagelijks gezogen en gepoetst.Ze hadden 9 kamers in totaal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi! Nou, niet zo onzeker hoor, je armbandjes zijn toch gewoon leuk? En ik vind ze juist wel een stijl hebben. Nu maar hopen dat er genoeg mensen rondlopen op die markt in augustus die ze willen kopen! Ik doe graag mee met je give-away en ik kies de wit/beige met het bloemetje erop. Of toch die met de rozige knoopjes van de onderste foto? Of toch die donkere met gekleurde bloemen... Help! :)
  Nou ja, zou leuk zijn als ik win, ik ben 19 juni jarig! ;)
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dag Sandra,

  Wat ben jij geweldig productief geweest! zoveel ineens! Hiermee alleen al ligt de kraam helemaal vol. Knap dat je binnen een thema werkt.
  Zelf vind ik de bloemen met donkerblauwe ondergrond het mooist (dat zijn mijn kleuren) maar omdat ik hierboven lees dat Lizette binnenkort jarig is en omdat ze al zo vaak met lieve commentaren bij me langskomt, geef ik heel graag mijn stem aan Lizette.

  Oproep aan alle mensen na mij: VOTE Lizette!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Huh? Wat lees ik nu hier? Dat is lief Brigitte, hartelijk bedankt! :) ik zit hier helemaal te glimmen achter mn schermpje, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lastig hoor. De Sparkle past het beste bij mijn stijl, maar mijn dochters vinden de andere leuker. Dus ja, zoals in een eerdere reactie ook al staat: ik zou van elke stijl een serietje maken. Misschien ook eentje met grotere knopen?

  Voor de give-away wil ik graag meedoen voor de Sparkle in de lichte kleur.

  Groeten van Juffrouw Mier

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.