maandag 19 mei 2014

'Harzelijk' welkom

Groeten uit de Harz! 

Niet de eerste keer dat we hier zijn; het is zo'n beetje 'home away from home'  aan het worden. En elke keer ontdekken we weer iets nieuws, maar vandaag nog even niet. Vandaag was het een feest van herkenning; we hebben veel dingen gedaan en gezien die de Harz voor ons zo speciaal maken:

Een wandeling om onze batterijen op te laden met groene energie;










Mijn fotografen-brein maakte overuren, maar manlief is meedogenloos en zorgt ervoor dat ik in beweging blijf :-)












Verwondering over de kleine dingen, die je met je grote wandelschoenen bijna zou verpletteren, maar die de wereld zo bijzonder maken; 












Genieten van een pittoreske stad; 













En daar twee paar schoenen gekocht (‘vrouwen en schoenen’ verzucht manlief)… 














En een magnifiek vervoersmiddel uit lang vervlogen tijden;









‘Harzelijke’ groeten,

John en Sandra





9 opmerkingen:

  1. Wat mooi allemaal!
    Ik kan begrijpen dat het als thuiskomen voelt.

    Vooral van het pittoreske stadje ben ik onder de indruk. Waar is het precies? Dat wil ik ook wel eens ontdekken.

    Prettige tijd nog!

    Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Dat is Wernigerode. Heel gezellig én mooi!

      Verwijderen
  2. Had er nog nooit van gehoord! Harz? Ben het meteen even gaan googlen en het lijkt me direct geweldig! Ik kan geloven dat je daar je Herz verloren hebt!
    Geniet er nog van! Prachtige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zwijmel zwijmel...met die stoomtrein erbij en de foto's daarboven lijkt het een beetje in de harry potter stijl.ha,ha.....Ja ons wereldje is zo mooi en wat een prachtige natuur hier....vorige keer heb ik Finnegan nog bij zo'n trein zien staan als ik me niet vergis.Je hebt mijn vriendje toch niet alleen thuis gelaten zeker he?!?! ;-) Als dat maar goed gaat komen anders!Geniet er nog lekker van...je foto's doen me meer en meer naar mijn eigen vakantie verlangen.... over 2 weken lig ik nu voor het eerste nachtje in een geweldig mooie Inn in the UK(althans op de afbeeldingen van internet,e.d,ha,ha)Looking forwards,maar dit alles smaakt ook naar meer vakantie avontuur van jullie!Ik hou daar wel van om zo lekker mee te kunnen genieten,dankjewel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihihihi! Nee, Finnegan is erbij! Hij is hier voor het eerst. Maar je hebt het goed onthouden; Finnegan heeft al eens geposeerd bij een stoomtrein. Maar dan ergens anders (ook in Duitsland).
      Heeeeeeel veel voorpret-plezier! Het begint al op te schieten! Enneh... dat komt vast goed met die inn. Alleen hopen dat er geen vloerbedekking in de badkamer ligt.... :-)))

      Verwijderen
  4. Geniet ervan, wat een leuke omgeving om in te vertoeven:-))

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk! En in dat stadje ben ik ook eens geweest, met m'n -toen nog aanstaande- schoonfamilie. :) inderdaad mooi daar, geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige foto's, geniet van jullie vakantie!
    Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hoi hoi het ziet er weer geweldig uit en jullie boffen met weer , ja soms wel wat arm maar je kunt ook niet alles hebbenhi hi lieve groetjes

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie, graag tot een volgende keer!

Sandra

P.S.
Weet je niet hoe je een reactie moet plaatsen? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens moet je bij 'reageer als' of 'profiel' nog aangeven hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook.